Solliciteren

Werken bij het Vrij CLB regio Gent is een boeiende, gevarieerde en veeleisende opdracht. Je staat als professional in voor de begeleiding van leerlingen. Dit gebeurt zowel in rechtstreeks contact met leerlingen en ouders als onrechtstreeks via leerkrachten en schoolinterne leerlingenbegeleiders.
Je werkt in een multidisciplinair team van enthousiaste medewerkers die zich blijven bijscholen om een antwoord te kunnen bieden aan de vele uiteenlopende vragen in de praktijk.
We bieden je een correcte verloning, een latop, een gsm, een uitgebreid mobiliteitspakket (terugbetaling woon-werkverkeer en verplaatsingskosten, deelfietsen, deelauto, ..) en de mogelijkheid tot thuiswerk. 

 

Bij ons CLB kan je aan het werk als:

  • Administratief medewerker
  • Arts
  • Intercultureel bemiddelaar
  • Maatschappelijk werker
  • Paramedisch werker (verpleegkundige)
  • Psychopedagogisch werker (bachelor)
  • Psychopedagogisch consulent (master)


Ben je een gemotiveerde en geëngageerde kandidaat die zich aangesproken voelt door het uitdagende beroep van CLB-medewerker, schrijf dit dan neer en mail dit samen met je cv naar personeelsdienst@vclbgent.be. We leggen steeds een wervingsreserve aan en nemen contact op van zodra we weer op zoek zijn naar nieuwe mensen. 

 

Logo in zwart-wit van het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding regio Gent

Het Vrij CLB regio Gent is een team van hulpverleners dat op een vertrouwelijke en onafhankelijke manier leerlingen, ouders en scholen begeleiden op het gebied van leren en studeren, gedrag en opvoeding, gezondheid en onderwijsloopbaankeuze.

Opening

Maandag 08:30 - 17:00     

Dinsdag 08:30 - 16:30     

Woensdag 08:30 - 16:30     

Donderdag 08:30 - 16:30     

Vrijdag 08:30 - 16:30     

Contact

Vrij CLB regio Gent

Halvemaanstraat 96,
9040 Sint-Amandsberg

(OV: treinstation Gent-Dampoort)

E-mail: info@vclbgent.be
Telefoon: 09 277 84 00